Blindtegning - kan sendes og tydes

En blindtegning er en sjov og enkelt metode til at tyde hænder og finde personens situation med karaktertræk og hændelser her og nu.

Hvordan tegner du en blindtegning?

Du beder personen, hvis hånd du skal læse via blindtegning, om at sætte sig godt tilrette med en tusch og et A-4 ark papir.
Han/hun lader hænderne hænge ned langs kroppen et øjeblik, indtil der er ro og en fornemmelse af tyngde i hænderne.

Derefter tegner han/hun med højre hånd omridset af sin venstre hånd, der er hævet til øjenhøjde, med håndfladen vendt mod ansigtet - men må ikke se på papiret imens. (Omvendt hvis man er venstrehåndet).

Derved bliver hånden tegnet i blinde - og deraf navnet.
Marker hvad der er tommeltot.

Hvad kan man se ud fra blindtegningen

Ud fra tegningen kan man se, hvor energien bliver brugt, hvad der sker i personens liv her og nu.
Står man dårligt arbejdsmæssigt? Søges der nyt arbejde? Er man ved at tage afgørelser? Tjener vedkommende for lidt penge? Er personen udadvendt, har kontrol, er omsorgsfuld, strukturerende?
Er personen usikker på sig selv, ked af det?  Er vedkommende udkørt, træt eller stresset?  Eller er det kærligheden, der fylder mest i øjeblikket? Har personen ingen overblik og kan ikke handle?

Blindtegningen kan sendes til mig

Husk at skrive navn, adresse, evt. telefon nr. på tegningen. Blindtegningen kan sendes pr. mail/vedhæftet, eller pr. post. Husk da frankeret svarkuvert. Tydningen koster 400 kr og kan sættes ind på konto 9739 reg.nr.0002763621.

Home  .  Annie Hunderup, Ribe  .  Mobil: 26 41 00 38  .  Email: hunderup@annie-haand.dk
© Webdesign: BS